JellyPages.com

dinsdag 18 oktober 2016

Chocolade explosie cheesecake

Dit recept vond ik via Facebook, denk vooral niet aan de calorieen ;).

Ingrediënten

  2 pakken Oreo koekjes
  3 Kinder Bueno’s
  200 gram mon chou kaas
  25 gram suiker
  50 gram roomboter
  250 ml slagroom
  1 potje Nutella (200 gram)
  100 gram Milka Chocolade

Bereiding


  • Smelt de roomboter in de magnetron
  • Doe een vel bakpapier in een springvorm en vet in
  • Doe de Oreo in een keukenmachine en maal fijn
  • Voeg de boter toe aan het Oreomengsel
  • Bekleed de bodem van de springvorm met het Oreomengsel
  • Druk het mengsel goed plat en zet in de vriezer
  • Klop de slagroom rustig luchtig met de suiker
  • Klop de mon chou een beetje los
  • Meng de slagroom met de monchou
  • Breek de Milka reep in stukjes
  • Doe de cheese op de Oreobodem en zet terug in de vriezer (voor 2 uur)
  • Verwarm de nutella zachtjes (in magnetron of warm water)
  • Neem de bodem uit de vriezer en verspreid de Nutella over de cheese
  • Breek de Kinder Bueno in kleine blokjes
  • Verspreid de Milka over de Nutellalaag
  • Druk de Kinder Bueno blokjes in de Nutella
  • Zet de taart in de koelkast en beheers je
  • Laat de taart minimaal 2 uur in de koelkast staan
  • Neem de taart uit de koelkast


Eet smakelijk!


2 opmerkingen:

  1. Ben zo blij dat jij dit nu pas plaatst, morgen 7 meiden in huis, nog voor Chantal haar verjaardag, dus gaat helaas niet meer lukken, hoef ik mij ook niet te beheersen. Wij schuiven deze door naar een volgende gelegenheid want hij ziet er geweldig uit dus op de wishlist :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kon het niet laten om toch even te kijken hihi. Heb een globale berekening gemaakt (doe momenteel Weight Watchers) en volgens mij is 1 punt van deze taart al meer punten dan dat ik op een dag mag haha! Over ongeveer een jaar wellicht een keer ;-)

    BeantwoordenVerwijderen